Vepřové Rillettes
Rillettes de Connerré je naprostá klasika, která vám ve finále může připomínat staré dobré časy vepřového ve vlastní šťávě ... Co budeme potřebovat: 2kg vepřového masa (plec, krkovice, kýta - klidně kombinace všeho, nebo jen plecko jak to dělávám já nejčastěji) 1,3...
Kachní Rillettes
toto mám opravdu rád ... Co budeme potřebovat: 1 kachna dvě větvičky tymiánu a pár snítek rozmarýnu 1 stroužek česneku 400 -700ml bílého vína sůl, pepř dostatek času - u kachní verze cca 5 hodin ⇒ Hledáte catering na svatbu nebo jinou akci? Podívejte se na naše...
Srnčí paštika – pečená
Co budeme potřebovat: 1,5 - 2 kg srnčí (plec, žebra, pupek, různé odřezky, lýtko) 1 cibule, 2 stroužky česneku 300g kořenové zeleniny 200 ml červeného vína 2PL povidel, 2PL rajčatového protlaku sůl, pepř, 150 ml vody , Nové koření, celý pepř, jalovec, bobkový list...
Jemná králičí paštika
Co budeme potřebovat: Na dušeného králíka: Králík cca 1200 – 1300g 150 g uzené slaniny Menší cibule, 1 mrkev, 1 petržel, 4 stvoly řapíkatého celeru, stroužek česneku Lahvinka dobrého bílého vína Sůl, pepř, nové koření, bobkový list, čerstvé bylinky (rozmarýn,...
Paštika z husích jater
Evičky oblíbená :-) Co budeme potřebovat: 200 g slaniny (případně větší množství oleje či sádla) 1 kg husích jater (kachních) 1 velká cibule 100–150 ml Portského (nebo 150 ml dobrého červeného vína) 2 PL švestkových povidel čerstvé bylinky (ideálně tymián) 150 g...