Již tuto sobotu 14.3.2015 se na vás budeme těšit od 17 hod. v Rockin Café.

Uvaříme vám naše osvědčené kósky, klasické pecky a snad se najde i něco ne zcela běžného a okoukaného :)

 

Variace na červenou řepu a kozí sýr
Řepa marinovaná v ořechovém oleji, bylinkách a balsamicu podávaná s kozím žervé.
Pečená řepa glazovaná jablečným balsamicem, s francouzským kozím sýrem.
Krém z červené řepy a fenyklu s hoblinkami kozí goudy.
Salát z rukoly a listů červené řepy, piniové oříšky, ořechový olej, bageta.
(8,7, bageta 1)

 

Marinovaná červená řepa s kozím žervé

Marinovaná červená řepa s kozím žervé

Paštika
Z kachních jater, konfitovaného bůčku, sušených švestek a portského vína. Podávaná s listovým salátem, domácím kváskovým chlebem a omáčkou z lesního ovoce a višní marinovanou v portském víně.
(8, 10, chléb 1)
DSC_0322
Losos
Filet z lososa upravený sous vide (vaření ve vakuu při nízké teplotě) a krátce grilovaný. Tato úprava zajistí maximální udržení všech živin a plnost chuti. Tatarák z čerstvého lososa, vlažný tartar z fenyklu flambovaného Cointreau a filírovaného pomeranče. Listový salát s vinaigrette z hroznového oleje a bageta.
(4, 10, bageta 1)

 

Losos sous vide, tatarák z lososa, vlažný tartar z fenyklu a pomeranče

Losos sous vide, tatarák z lososa, vlažný tartar z fenyklu a pomeranče

Jelen
Grilovaný hřbet z mladého jelena s omáčkou ze zvěřinového demiglace, černých a červených jeřabin. Podávaný s bramborou pomalu pečenou v másle.
(7, 9)

Foto jelena by bylo opravdu jen ilustrační, takže si to ponecháme jako překvapení …

 

 

Share This