První setkání – postupem času bude aktualizováno ….  

Tak jsem včera (9.5.2013) poprvé vyzkoušel tento nově otevřený podnik v krásném prostoru po bývalém Kastelánovi.
Zatím se jedná zřejmě o zkušební provoz, funguje jen přední část podniku.
Nevím úplně přesně, co si o tom zatím myslet. Celé řešení na mě působí maličko nešťastně. Pivní restaurant založený jen na Plzni? To musí to pivo být opravdu hodně dobré. Dobré bylo, ale stejné jako kdekoliv jinde v Brně.

Jídelní lístek je krátký, ale přesto velmi zajímavý. Je zde patrný vliv šéfkuchaře bývalého Kastelána (v současné době Pavilon) Michala Götha. Jídla jako pajšl, bok z divočáka a kedlubnové zelí, dršťkovka – to mě sem určitě láká. I když včera byla dršťkovka výrazně přesolená. Na druhou stranu ostatní stolovníci byli s jídlem velmi spokojeni. Určitě sem na jídlo občas zajdu – poměr kvalita a cena bude výborný. Co mě sem příliš netáhne je nezajímavé pivo a kuřácký koncept :(

 

 

 

Share This