Naše restaurace

Místo, kde my pracujeme a vy si užíváte

Chcete uspořádat nerušenou rodinnou oslavu, setkání s přáteli nebo firemní večírek?
K dispozici je vám restaurace s barem včetně personálu, který se postará o váš kulinářský zážitek.
Přijít můžete také na gastronomické akce, výstavy nebo vinné degustace, které zde pořádáme. Stačí sledovat náš Facebook.

vaření a degustace

Využijte naší profesionální kuchyně a zkuste si
s přáteli nebo kolegy připravit něco na zub.
Můžeme pro vás také uspořádat různé degustace nebo vinné košty.

Akce na míru

Přiveďte si 40 hostů, my se postaráme, aby byli spokojeni. Občerstvení bude na míru, sál připraven i případně nazdoben podle vašich potřeb, ať už se jedná o oslavu, party, konferenci či svatbu.

Tématická menu

Svatomartinská husa, zvěřina nebo asijské menu. Přijďte na oběd či večeři a ochutnejte. Vybrat si můžete předkrm, polévku, hlavní jídlo i dezert. K dispozici je také speciální nabídka nápojů.

Tým Matyho chálky

Jsme nadšenci do vaření, pro které se z koníčka stalo pravidelné řemeslo
Čtěte dál

Oblíbené recepty

Připravte si doma vlastní chálku, není to vůbec složité

Kančí ragú na švestkách

Co budeme potřebovat: (5 porcí) 1kg kančí maso (kýta, plec) 2 cibule 2 střední mrkve 3 stonky řapíkatého celeru (1/4 bulvy) 1 petržel 3 stroužky česneku rajčatový protlak 2 PL červené víno 300 ml 2 bobkové listy,  5 kuliček jalovce, 5 nových koření, 7 kuliček pepře...

Harira

Je mi jasné, že ten soupis surovin odradí spoustu z vás, ale ono je to vlastně úplně jednoduché ... Co budeme potřebovat: (8 porcí) 1 kg jehněčí maso - kýta, plec, krk, žebra (ideálně i nějaké kosti) 100 g hnědé čočky 80 g červené čočky 150 g cizrny 80 g sušené datle...

Vepřová plec na kmíně

Naprostá klasika, kterou mnohým znechutila školní jídelna ... Co budeme potřebovat: 1 Kg vepřové plece (nebojte se tučnější části) 2-3 PL sádla (případně 100g dobré slaniny) 1 cibule 2PL kmínu 2PL hladké mouky sůl, pepř Postup: Maso očistíme, opláchneme, osušíme a...