Naše bistro

Místo, kde my pracujeme a vy si užíváte

Stálou nabídku u nás nehledejte. Každý týden pro vás vaříme něco z moderní české nebo světové kuchyně a pečeme domácí dezerty.
Specialitou jsou čerstvé chlebíčky a kanapky a velký výběr lahvových piv.
Samozřejmostí pak je výběrová káva, kvalitní moravská vína a dokonalý servis.
Řidiče potěší možnost zaparkovat ve dvoře.

Otevřeno máme po-pá 10-17:00 hod.

 Aktuální menu najdete také na FCB nebo Instagramu.

MENU od 15. do 19. srpna 2022

Polévka dle denní nabídky, v plánu jsou postupně tyto:

Tarator (studená okurková polévka) 55 Kč

Krůtí vývar 45 Kč

Z červené čočky a choriza 45 Kč

Cibulačka 45 Kč

Miso 45 Kč

Hlavní jídla

Segedinský guláš, knedle  49 Kč

Krůtí šafránové soté, rýže 159 Kč

Tacos de carne asada 179 Kč

Udon vejce (vege) 159 Kč

Udon hovězí  169 Kč

Salát s lososem  159 Kč


Přejeme Vám dobrou chuť!

příjemné posezení

Dobré a s láskou uvařené jídlo je základ našeho podniku. Ať už si ho odnesete domů nebo si ho užijete u nás v sále nebo na zahrádce. Můžete si také koupit naše paštiky i další delikatesy a mléčné výrobky z farmy Struhy z jižních Čech..

Akce na míru

Přiveďte si 40 hostů, my se postaráme, aby byli spokojeni. Občerstvení bude na míru, sál připraven i případně nazdoben podle vašich potřeb, ať už se jedná o oslavu, party, konferenci či svatbu.

Tematická menu

Svatomartinská husa, zvěřina nebo asijské menu. Přijďte na oběd či večeři a ochutnejte. Vybrat si můžete předkrm, polévku, hlavní jídlo i dezert. K dispozici je také speciální nabídka nápojů.

Tým Matyho chálky

Jsme nadšenci do vaření, pro které se z koníčka stalo pravidelné řemeslo
Čtěte dál

Oblíbené recepty

Připravte si doma vlastní chálku, není to vůbec složité
Kančí ragú na švestkách

Kančí ragú na švestkách

Co budeme potřebovat: (5 porcí) 1kg kančí maso (kýta, plec) 2 cibule 2 střední mrkve 3 stonky řapíkatého celeru (1/4 bulvy) 1 petržel 3 stroužky česneku rajčatový protlak 2 PL červené víno 300 ml 2 bobkové listy,  5 kuliček jalovce, 5 nových koření, 7 kuliček pepře...

Vichyssoise alá Maty

Vichyssoise alá Maty

Nevím zda používat tento název. Poprvé jsem samozřejmě vařil tuto polévku tradičně z porku, brambor a smetany, ale postupem času jsem přidával i jiné suroviny ... Co budeme potřebovat:   50g másla 150ml  bílého vína litr vývaru (ideálně kuřecí, ale pro maso nejedlíky...

Tatarák z uzeného tolstolobika

Tatarák z uzeného tolstolobika

Co budeme potřebovat: 800 g uzeného tolstolobika 150 g rajčat hrstičku čerstvého kopru 1 červenou cibuli (nebo několik šalotek) 3 PL olivového  oleje šťávu z poloviny citronu sůl, pepř ⇒ Hledáte catering na svatbu nebo jinou akci? Podívejte se na naše služby. ⇒ Chcete...