Naše restaurace

Místo, kde my pracujeme a vy si užíváte

Chcete uspořádat nerušenou rodinnou oslavu, setkání s přáteli nebo firemní večírek? Otevřeme jen pro vás!
K dispozici je vám restaurace s barem včetně personálu, který se postará o váš kulinářský zážitek.
Přijít můžete také na gastronomické akce, výstavy nebo vinné degustace, které zde pořádáme. Stačí sledovat náš Facebook.

Restaurace jen pro Vás

Přiveďte si až 40 hostů, my se postaráme, aby jim nic nechybělo. Občerstvení bude na míru, sál připraven i případně nazdoben podle vašich potřeb.

Tematická menu

Svatomartinská husa, zvěřina nebo asijské menu. Přijďte na oběd či večeři a ochutnejte. Vybrat si můžete předkrm, polévku, hlavní jídlo i dezert. K dispozici je také speciální nabídka nápojů.

Zážitkové vaření

Hledáte vhodné téma na teambuilding? Přijďte si k nám zavařit. Vaše výtvory vhodně doplníme z výborně zásobovaného baru či vinotéky. Rádi také uspořádáme kurzy vaření pro vás a vaše přátele na téma, které si vyberete.

Tým Matyho chálky

Jsme nadšenci do vaření, pro které se z koníčka stalo pravidelné řemeslo Čtěte dál

Hledáte restauraci?

Ať už se jedná o firemní večírek, svatbu nebo open air akci, napište nám!

12 + 3 =

Oblíbené recepty

Připravte si doma vlastní chálku, není to vůbec složité

Kančí ragú na švestkách

Co budeme potřebovat: (5 porcí) 1kg kančí maso (kýta, plec) 2 cibule 2 střední mrkve 3 stonky řapíkatého celeru (1/4 bulvy) 1 petržel 3 stroužky česneku rajčatový protlak 2 PL červené víno 300 ml 2 bobkové listy,  5 kuliček jalovce, 5 nových koření, 7 kuliček pepře...

Harira

Je mi jasné, že ten soupis surovin odradí spoustu z vás, ale ono je to vlastně úplně jednoduché ... Co budeme potřebovat: (8 porcí) 1 kg jehněčí maso - kýta, plec, krk, žebra (ideálně i nějaké kosti) 100 g hnědé čočky 80 g červené čočky 150 g cizrny 80 g sušené datle...

Vepřová plec na kmíně

Naprostá klasika, kterou mnohým znechutila školní jídelna ... Co budeme potřebovat: 1 Kg vepřové plece (nebojte se tučnější části) 2-3 PL sádla (případně 100g dobré slaniny) 1 cibule 2PL kmínu 2PL hladké mouky sůl, pepř Postup: Maso očistíme, opláchneme, osušíme a...