Naše bistro

Místo, kde my pracujeme a vy si užíváte

Stálou nabídku u nás nehledejte. Každý týden pro vás vaříme něco z moderní české nebo světové kuchyně a pečeme domácí dezerty.
Specialitou jsou čerstvé chlebíčky a kanapky a velký výběr lahvových piv.
Samozřejmostí pak je výběrová káva, kvalitní moravská vína a dokonalý servis.
Řidiče potěší možnost zaparkovat ve dvoře.

Otevřeno máme po-pá 10-17:00 hod.

 Aktuální menu najdete také na FCB nebo Instagramu.

 MENU od 27. června do 1. července 2022

Příští týden 4.-8. 7. máme zavřeno.

Polévka dle denní nabídky, v plánu jsou postupně tyto:

Krém z pečené zeleniny  45 Kč

Polévka z červené čočky, s pikantní klobásou  45 Kč

Hovězí vývar s játrovou rýží  45 Kč

Zelené gazpacho  55 Kč

Uzená s kroupami  45 Kč

Hlavní jídla

Koprovka, pečené brambory, hovězí  159 Kč

Koprovka, pečené brambory, vejce  149 Kč

Kuřecí špíz satay, rýže  159 Kč

Chilli con carne, rýže  149 Kč

Tacos al pastor  159 Kč

Tofu s černým pepřem, rýže  149 Kč


Přejeme Vám dobrou chuť!

příjemné posezení

Dobré a s láskou uvařené jídlo je základ našeho podniku. Ať už si ho odnesete domů nebo si ho užijete u nás v sále nebo na zahrádce. Můžete si také koupit naše paštiky i další delikatesy a mléčné výrobky z farmy Struhy z jižních Čech..

Akce na míru

Přiveďte si 40 hostů, my se postaráme, aby byli spokojeni. Občerstvení bude na míru, sál připraven i případně nazdoben podle vašich potřeb, ať už se jedná o oslavu, party, konferenci či svatbu.

Tematická menu

Svatomartinská husa, zvěřina nebo asijské menu. Přijďte na oběd či večeři a ochutnejte. Vybrat si můžete předkrm, polévku, hlavní jídlo i dezert. K dispozici je také speciální nabídka nápojů.

Tým Matyho chálky

Jsme nadšenci do vaření, pro které se z koníčka stalo pravidelné řemeslo
Čtěte dál

Oblíbené recepty

Připravte si doma vlastní chálku, není to vůbec složité
Kančí ragú na švestkách

Kančí ragú na švestkách

Co budeme potřebovat: (5 porcí) 1kg kančí maso (kýta, plec) 2 cibule 2 střední mrkve 3 stonky řapíkatého celeru (1/4 bulvy) 1 petržel 3 stroužky česneku rajčatový protlak 2 PL červené víno 300 ml 2 bobkové listy,  5 kuliček jalovce, 5 nových koření, 7 kuliček pepře...

Vichyssoise alá Maty

Vichyssoise alá Maty

Nevím zda používat tento název. Poprvé jsem samozřejmě vařil tuto polévku tradičně z porku, brambor a smetany, ale postupem času jsem přidával i jiné suroviny ... Co budeme potřebovat:   50g másla 150ml  bílého vína litr vývaru (ideálně kuřecí, ale pro maso nejedlíky...

Tatarák z uzeného tolstolobika

Tatarák z uzeného tolstolobika

Co budeme potřebovat: 800 g uzeného tolstolobika 150 g rajčat hrstičku čerstvého kopru 1 červenou cibuli (nebo několik šalotek) 3 PL olivového  oleje šťávu z poloviny citronu sůl, pepř ⇒ Hledáte catering na svatbu nebo jinou akci? Podívejte se na naše služby. ⇒ Chcete...