Naše bistro

Místo, kde my pracujeme a vy si užíváte

Stálou nabídku u nás nehledejte. Každý týden pro vás vaříme něco z moderní české nebo světové kuchyně a pečeme domácí dezerty.
Specialitou jsou čerstvé chlebíčky a kanapky a velký výběr lahvových piv.
Samozřejmostí pak je výběrová káva, kvalitní moravská vína a dokonalý servis.
Řidiče potěší možnost zaparkovat ve dvoře.

Otevřeno máme po-pá 10-17:00 hod.

 Aktuální menu najdete také na FCB nebo Instagramu.

MENU od 5. do 9. prosince 2022 

Polévka dle denní nabídky, v plánu jsou postupně tyto:

Dýňový krém   45 Kč

Zeleninová  45 Kč

Satay (arašídová, kuřecí)  55 Kč

Krém z pečeného česneku   45 Kč

Z mungo fazolek 45 Kč

Hlavní jídla

Steak z krkovice, salát z pečené zeleniny  169 Kč

Halušky s brynzou a slaninou  159 Kč

Halušky s brynzou  149 Kč

Palačinky se smetanovým špenátem a chedarem  149 Kč

Chicken tikka masala, rýže/naan  169 Kč

Burger chedar, bacon, jalapeňo/surf & turf (hovězí a krevety)  179 Kč

Přejeme Vám dobrou chuť!

příjemné posezení

Dobré a s láskou uvařené jídlo je základ našeho podniku. Ať už si ho odnesete domů nebo si ho užijete u nás v sále nebo na zahrádce. Můžete si také koupit naše paštiky i další delikatesy a mléčné výrobky z farmy Struhy z jižních Čech..

Akce na míru

Přiveďte si 40 hostů, my se postaráme, aby byli spokojeni. Občerstvení bude na míru, sál připraven i případně nazdoben podle vašich potřeb, ať už se jedná o oslavu, party, konferenci či svatbu.

Tematická menu

Svatomartinská husa, zvěřina nebo asijské menu. Přijďte na oběd či večeři a ochutnejte. Vybrat si můžete předkrm, polévku, hlavní jídlo i dezert. K dispozici je také speciální nabídka nápojů.

Tým Matyho chálky

Jsme nadšenci do vaření, pro které se z koníčka stalo pravidelné řemeslo
Čtěte dál

Oblíbené recepty

Připravte si doma vlastní chálku, není to vůbec složité
Kančí ragú na švestkách

Kančí ragú na švestkách

Co budeme potřebovat: (5 porcí) 1kg kančí maso (kýta, plec) 2 cibule 2 střední mrkve 3 stonky řapíkatého celeru (1/4 bulvy) 1 petržel 3 stroužky česneku rajčatový protlak 2 PL červené víno 300 ml 2 bobkové listy,  5 kuliček jalovce, 5 nových koření, 7 kuliček pepře...

Vichyssoise alá Maty

Vichyssoise alá Maty

Nevím zda používat tento název. Poprvé jsem samozřejmě vařil tuto polévku tradičně z porku, brambor a smetany, ale postupem času jsem přidával i jiné suroviny ... Co budeme potřebovat:   50g másla 150ml  bílého vína litr vývaru (ideálně kuřecí, ale pro maso nejedlíky...

Tatarák z uzeného tolstolobika

Tatarák z uzeného tolstolobika

Co budeme potřebovat: 800 g uzeného tolstolobika 150 g rajčat hrstičku čerstvého kopru 1 červenou cibuli (nebo několik šalotek) 3 PL olivového  oleje šťávu z poloviny citronu sůl, pepř ⇒ Hledáte catering na svatbu nebo jinou akci? Podívejte se na naše služby. ⇒ Chcete...