PAŠTIKY & RILLETTES

Masové pochoutky na chuť i na hlad

Základem našich paštik jsou husí nebo kachní játra a pořádný kus masa. Paštiky vyrábíme jelení, kachní a z pečeného vepřového boku.
Sem tam najdeme elán pro limitované edice – například Velikonoční králičí speciál.
Při výrobě rillettes jsme se inspirovali francouzskou kuchyní. V nabídce tak naleznete tradiční kachní rillettes a českou verzi z vepřového masa a sádla.

Nejkvalitnější suroviny

Zapomeňte na různé separáty, dusitanové soli, glutamáty, emulgátory a zahušťovadla, které v poctivém jídle nemají co dělat. Do našich výrobků patří maso, bylinky, vývary, vína, ovoce. Prostě žádné náhražky.

Chuťově vyladěné

Těchto pochutin jsme pro mlsné jazyky připravili již více než tunu. Když si na chvíli odepřeme skromnost nám vlastní, můžeme říct, že v případě paštik a rilletes víme, co je to přiměřeně, trošku, tak akorát… Máme to prostě vyladěné.

Ručně vyrobené

Každá sklenička naší paštiky, či riletky projde rukama několika lidem. Celá výroba probíhá bez použití automatických plniček, běžících pásů a dalších moderních vymožeností. Krájíme, vaříme, mícháme, plníme, omýváme – vše ruční práce.

Chcete ochutnat?

Zamiřte do jednoho z podniků, kde nás nabízejí

Místa, kde naše paštiky a rillettes naleznete, přibývají každým dnem. Pokud byste je chtěli i ve svém podniku, dejte nám vědět!

Skleničku plnou skvělé chuti si můžete dát k pivku, vínu, či kávě a to v kavárně PRAHA, Ochutnávkové pivnici nebo Malt Worm.

Chcete objednat?

Rozmazlujte své zákazníky poctivou českou dobrotou

Paštiky i rillettes plníme do skleniček – 80 g nebo 190 g. Oblíbené je také kilové balení do lahůdkového pultu. Domluvit se umíme i na individuálních požadavcích. Paštiky i rillettes je potřeba uchovávat v lednici.

 

Kompletní sortiment
Paštika z jeleního masa a husích jater
Paštika z husích jater a bůčku
Paštika z kachních jater a bůčku
Paštika z kachních jater a masa
Kachní játrová paštika
Kachní rillettes
Vepřové rillettes

9 + 7 =

Oblíbené recepty

Připravte si doma vlastní chálku, není to vůbec složité
Skořicové sušenky – cukroví

Skořicové sušenky – cukroví

Co budeme potřebovat: (cca 100 sušenek) 150 g hladké mouky 150 g polohrubé mouky 200 g másla 100 g lískových oříšků 75 g moučkového cukru 1 ČL kypřícího prášku do pečiva 1 PL mleté skořice 2 žloutky špetka soli na obalení 3 PL krupicového cukru 2 PL moučkového cukru...

Vaječný koňak

Vaječný koňak

Namasírujte ruku, čeká vás 20 minut práce s metličkou, ale stojí to za to :) Co budeme potřebovat: 10 -15 žloutků podle velikosti vajíček 1,25 litru smetany (31%) 1 vanilkový lusk (případně půl sáčku mleté vanilky) 250 -300g práškového cukru 300 - 400ml dobrého rumu...

Černá omáčka – vánoční

Černá omáčka – vánoční

Co budeme pobřebovat: 250g kořenové zeleniny (150 mrkev, 50 petržel, 50 celer) koření (2 cm celé skořice, 3 hřebíčků, 1 malý badyán, 3 nové koření, 1 bobkový list) 300ml černého piva 300g nastrouhaného perníku 400g povidel 300g mandlí 200g lískových ořechů 200g...

Příběh Matyho chálky

Jsme nadšenci do vaření, pro které se z koníčka stalo pravidelné řemeslo
Čtěte dál