Tým Matyho chálky

Jsme nadšenci do vaření, pro které se z koníčka stalo pravidelné řemeslo

Martinové Motrinec a Kostka se poprvé potkali v roce 2011 na závodech v dogfrisbee. Postupně zjistili, že je kromě psích sportů spojuje také láska k jídlu.
V roce 2012 vznikla Matyho chálka. Nejprve jako blog o jídle a vaření. Velice rychle ovšem nadšení vyústilo do vzniku opravdové firmy.
Matyho, protože Martinu Motrincovi neřekne nikdo jinak než Maty.
A chálka, protože to v brněnském hantecu znamená jídlo.

Martin Motrinec

Vařím snad odjakživa, ale od roku 2006 jsem u plotny v podstatě pořád. Začalo to domácí Pop UP restaurací, spuštěním blogu s recepty, pokračovalo zařízením profesionální kuchyně, výrobou paštiky a rillettes a skončilo vařením na svatbách, přípravou tématických menu a zajišťováním občerstvení na konferencích.

Martin Kostka

Díky cestování jsem poznal kuchyně mnohých zemí. A když už jsem někde byl, nezajímal jsem se jen o to, jestli dobře vaří, ale jak funguje celý podnik. Mým posláním v Matyho chálce je spokojenost našich zákazníků – ať už se jedná o servis v naší restauraci a na akcích nebo komunikaci s našimi odběrateli.

Michal Motrinec

K dobrému jídlu patří dobré pítí, a od toho jsem v Matyho chálce já. Připravím Vám skvělé espresso, filtrovanou kávu nebo kvalitní čaj. Natočím pivo na hladinku, namíchám koktejly a domácí limonády, poradím s výběrem vína nebo třeba něčeho ostřejšího.

Ivka

práce všeho druhu

Tamás

kuchyně, gril

Martin

kuchyně

Nikola

servis, kuchyně

Lenka

servis, kuchyně

Ondra

nápoje, bar

Kristýna

servis

Radka

servis, foto

Alena

peče s námi

Ondra

web, foto, kuchyně

Naše základna

Jsme nadšenci do vaření, pro které se z koníčka stalo pravidelné řemeslo

Tak dlouho jsme vařili ve svých kuchyních, až nám začaly být malé, a proto jsme si zařídili profesionální kuchyni i s malou restaurací.

Čtěte dál